Autoriseret Osteopat D.O., M.R.O.DK., & autoriseret fysioterapeut

Uddannelse:

  •  D.O. Osteopati – The International Academy of Osteopathy (2017)
  •  Kranio-Sakral-Terapeut: IAO (2015), Upledger Institute (2012)
  •  B.Sc. Fysioterapi – VIA University College Aarhus (2010)
  •  Paediatric Osteopathy Diploma stud. – Sutherland Cranial College of Osteopathy (2024)

Osteopati:

Osteopati, også kaldet ”manuel medicin”, har fokus på helhedsorienteret behandling og er en 5-årig deltidsoverbygning ovenpå fysioterapien. Det er en kombination af kiropraktik, kranio-sakral-terapi og organbehandling, hvor formålet er at finde årsagen til problemet, i stedet for symptombehandling. Ved at løsne de steder i kroppen, hvor nervesystemet og blodcirkulationen er blokeret, øges den naturlige helingsproces i kroppen automatisk. 

Speciale i babyer, børn og kvinder:

Jeg har lavet et studie på refluks og babyer, og det viser sig, at 80-90% af alle babyer får det vi kalder et ”fødselstraume”. Det påvirker især kraniet og dets kranienerver og kan give problemer såsom: kolik, refluks/silent refluks, amningsproblemer, mave-tarm problematikker, skæve kranier, gentagne mellemørebetændelser, astmatisk bronkitis, ADHD osv. Osteopati til babyer/børn er den blide kranio-sakral-terapi, fordi de netop er så bløde i deres kroppe og responderer derfor effektivt på behandlingen.

Det er et mikro-traume til barnet at blive født, men det er det også for kvindekroppen, og derfor anbefaler jeg altid moderen at få behandling både før og efter fødslen, for at få et så ukompliceret forløb som muligt og undgå gener såsom bækkenløsning eller gener efter fødslen, hvor den gynækologiske behandling er effektiv. Behandling til kvinden som har fertilitetsproblemer, oplever jeg også stor succes rate hos. 

Jeg arbejder også en del med blandt andet stress, angst, depression, hovedpine/migræne, kæbegener, piskesmæld/hjernerystelse, mave-tarm problematikker, inkontinens m.m. igennem kranio-sakral-terapi/osteopati.

Pris: 900 DKK (ca. 45 min)

Interesseret i en tid? Skriv SMS på mobil: 20 28 64 72 eller skriv en mail på: lkilime@hotmail.com