Zoneterapeut, NADA-behandler & Sygeplejerske

Hanne_SH_300Der er altid et eller andet at gøre…
Med udgangspunkt i din fortælling lægger vi en strategi for mål med behandlingen.
Du skal gerne kunne mærke en effekt med det samme, eller inden for de første 2-3 behandlinger.

Vi lever vores liv i en tid, hvor vi stiller store krav i tilværelsen. Krav til andre, krav til os selv.
Det er vigtig, at du er i kontakt med dig selv, at du kan mærke hvornår du skal sige JA og hvornår du skal sige NEJ til omverdenen. Er du i god kontakt med dig selv, så er livet meget nemmere. Derfor er SUNDHED et bredt begreb. Jeg vil gerne støtte op om det bedste i dig, med de teknikker som jeg anvender i klinikken. Det er hjælp til selvhjælp. Du har alt hvad der skal til, for at få det bedre, vi skal blot finde ind til det, og understøtte det i dig.

Da en sund krop er indbegrebet af både den fysiske, psykiske, sociale og åndelige side, kan der arbejdes på flere niveauer. Det var almen kendt da jeg blev sygeplejerske i 1993, og Zoneterapeut i 1995, og det er til stadighed blevet dybere og sjovere at arbejde med, som årene og erfaringen er kommet til mine behandlinger.

Jeg har rigtig gode resultater i arbejdet med- og forebyggelse af Stress. Jeg arbejder med børn, unge og voksne med mod på forandring til noget bedre.
Jeg arbejder også med udfordringer som hovedpiner, fordøjelsesproblemer, muskel smerter, søvnproblemer, eksamens angst, baby kolik m.m.

Jeg tilbyder relevant øre akupunktur, gratis, til alle der ønsker det sammen med zoneterapi.
Jeg tilbyder også NADA-behandling separat.

Ring gerne og hør nærmere på tlf. 25 30 75 25.