Fri Fysioterapeut, METAsundheds Master Underviser & Human Design Guide

Lisbeth_SH_300
Fysioterapi:

– Behandling af led og muskelsmerter.

– Vejledning i hvad du kan gøre for at holde din krop stærk.

– Massage der vedholder din krops balance og forebygger smerter.

Lisbeths speciale i fysioterapien er den manuelle behandling – her løsner hun muskelspændinger og låste led med sine hænder. Der er god tid til dig så behandlingen kan gå i dybden.

Behandlingen suppleres med øvelser og vejledning i hvad du kan du selv kan gøre for at få det bedre eller at bevare din krops styrke. De øvelser du får med tager altid afsæt i hvad du har energi til.

Behandlingen er også til dig der “kun” er lidt øm og stiv i musklerne. Det er nemmere at holde kroppen i balance, ved at holde få løsnet ømheder inden de låser sig fast.

METAsundhed:

METAsundhd er en model som giver dig forklaringer på din krops biologiske adfærd. Både i forhold til tidligere, nuværende og fremtidige symptomer. I METAsundhed arbejder vi med kroppens Bio-logik. Det vil sige at der er logiske forklaringer på kroppens symptomer. Vores krop er intelligent det handler blot om at forstå hvad den vil fortælle os.

MetaSundhed handler om at finde roden til de gener vi har. Alle fysiske symptomer har et følelsesmæssigt ophav. Når vi forløser disse fastlåste følelser, har vi mulighed for at frigør os fra gener, vi i nogle tilfælde troede vi havde for livet.

– Hvad psyken undertrykker – udtrykker kroppen. Her har vi en mulighed for at finde ud af hvad vores krop prøver at fortælle.

Lisbeth afholder også kurser og uddannelse i METAsundhed. Her kan du tage et weekend kursus hvor du lære at se hvad der er i spil i dit eget liv. Du har også mulighed for at tage hele uddannelsen som METAsundhedsterapeut hvis du er behandler og ønsker at bruge METAsundhed som en del af din praksis.

METAsundhed er noget nyt for de fleste, så kontakt Lisbeth hvis du har spørgsmål, eller bestil tid til et møde.

Human Design:

Med Human Design kan du se hvordan dit energisystem fungerer. Du kan lære at blive mere tro mod det der virkelig er dig.

Se mere på www.METAfys.dk

Priser

Fysioterapi:

Behandling ca. 55 min. 585 kr.

METAsundhed:

5 Behandlinger á ca. 1½ time 6000 kr.

Human Design

Samtale ca. 1 time kr. 1000 kr.

********

Kontakt Lisbeth hvis du har spørgsmål

Mobil: 51 417 888

Mail: Lisbeth@metafys.dk